~~31 Maj!~~

Halloj!

Sitter just nu och öveför lite låtar :)
Skulle kolla lite saker inför imon till mässan som vi ska ha i skolan :)
Skulle göra det lite snabbt sa jag men nu har det tagit lite mer än en timma :P
Haha mina föräldrar har inte märkt än :P

Den här veckan kommer jag ha fullt upp så jag vet inte när jag kan blogga igen men jag lovar att jag ska blogga lite om vad som hände i lördags när vi träffa Andreas. Ska även lägga upp lite bilder från den dagen :)
Har redan börjat lite så den ska nog vara klar till helgen :P

Just det ska KANSKE åka till Liseberg imon för att kolla på Salem Al Fakir !
Men det e inte säkert för jag vet inte om jag får än.. för det e skola dagen efter och så ska jag ju ha mässa med skolan innan. Vill verkligen åka !
Få se hur det blir med det... Men nu måste jag dra måste stänga av datan snart !
Men först ska jag ge er Dagen musik tips! Som jag inte har gjort på ett tag :




// Lizzah

BILDBEVIS ATT JAG HAR ERIK GRÖNWALLS NY ALBUM! SOM SLÄPPS 2 JUNI! :O






Rubriken säger allt! :P

Halloj

Halloj! :P

Ganska länge sen man slängde upp en blogg nu :/
Men nu e man här igen ! :P
Den här veckan i skolan har vart ganska stressad. Har pluggat ganska mkt . För nästa vecka på tisdag så sätts betygen. E klar med allt.. det tror jag i alla fall.. ett SO arbete skulle in idag men va inte klar så jag gjorde klart det hemma så jag ska lämna in det på måndag.

Snart e det sommarlov ju! Läängtar! Ska bli kul med konserter som vi ska gå på super kul!
Fast innan sommarlovet börjar har vi mkt att göra . I alla fall jag...

Imon: Åka iväg med Felle och träffa Andreas Wijk. Han ska sjunga inne i stan. SKa kanske även se Neo uppträda i allum men det e inte säkert än.

Måndag: En massa plugg och förberedelser inför mässa på tisdagen.

Tisdag: Mässa med skolan och kanske åka och kolla på Salem Al Fakir på liseberg! :D

Fredag: Åka på någon fest kommer inte ihåg vad för fest :P

Lördag: Ska kolla på Green Day i Ullevi!! Har ståplats! :P :D


bloggar mer imon måste dra nu ha det gött!

// Lizzah



Lerms Talangjakt!

JOOOOO ALLA! Feliie här ;-)) Kom presis hem har varit med i lerums talangjakt.. Det gick inte så bra jag gick inte vidare men jag var tydligen ganska så bra..(Fast inte enligt mig ;))DÄR ÄR JAG! *Pekar* haha ;P

Hola!

Hej alla! MUPP PÅ MIN DATA! Jag hade laddat upp några bilder från Eric Saade spelningen..Men jag såg inget förrens nu att bilderna inte har kommit upp! << Jaja, Ni får några bilder nu ;)   ( Jag behöver nog inte berätta så mycket om hela dagen Frida har gjort det så bra så! )


Här kommer några bilder!


Eric Saade <3




Eric Saade <3





En törstig Eric Saade ;) <3



Eric Saade




En kö! :O
( Nehe? Det visste ni nog inte ?? ;))


Det kommer snart upp bättre och andra bilder.. Som är roterade och bättre ;)
Så ha det bra sålänge.
Kram // Felle

PS) Kolla på kanal 5 typ halv 8!! Där ser vi på Lizzas ''pojkvänn'' som jag o Frida säger ;)

Hej!


Heej alla! Här kommer  några bilder frå Eric Saade spelningen! Jag har bråttom så jag laddar upp fler bilder sen eller imorrgon! ( Då berättar jag även om hela spelningen ;))<3
Ha det bra sålänge // Felicia



tja

Frida här:)

I dag har jag faktist inte  gjort så mycke eller jo vait i skolan och pluggat :/ skit tråkigt. För att jag är så jävla skl trött som de inte e klokt. Det är bara 3 dagar kvar i skolan, men jag kommer endå vara helt slut efter denna veckan. Men det är värt väntan för på fredag ska Felle sjunga i en talang jakt. Jag och lizza ska vara där och heja på Felle som bara den. :) Asså hon är grym på att sjunga ni ska bara höra henne helt sjukt att hon kan ha en sånt röst. När man ser Felle så ser hon ut som en helt vanlig söt tjej. Men när hon börjar att sjunga det är verkligen nåt magiskt. Själv klart älska Lizzan och jag Felles sång röst men Felle fattar inte att hon kan sjunga och det är synd för att jag tror att hon kommer att bli en jätte kändis när hon blir stor. Eller om hon får skiv kontrakt nu när hon är 14år hoppas verkligen de och sen kan hon sjunga för Erik Segerstedt hahah:)
 

OBS! läger en snygg bild på EMD Eric Saade , Twiligt gänget här nedan för.

Men jag har inget mer och skriva nu tror jag.....

Dagens musik val - starstruck....

kanse bloggar i mon herra då och ha der gött från en trött göteborgare:)


















tjena mors:)

Frida här jag vet är det var länge sedan jag bloggade men jag orkar inte och skriva:P
oj Vad det har hänt mycke domma veckorna ...  Jag har träffat Ola:) med Felle och Lizel som båda har bloggat om..
Sen har jag varit mycke med kompisar:)   Träffat Eric saade:) och prao.  Men nu är prao slutat.

Jag tänkte skriva lite om Eric saade signeringen eller aa vad jag gjorde den dagen:P

Först på morgonen åkte jag i väg och orgenterade med  min klass i skogen och jag hittade inte ut i skogen typ haah de var skit skoj:) Sen när vi  var klara efter 2 timmar hoppade jag på spårvagnen till nordstan sprang till Åhlens city där Eric skulle  vara. Men jag hittade inte våningen där han skulle vara som jag sprang runt som en galning hahah:) Sen frågade jag personalen för annars skulle jag aldrig hitta de:P  När en i personalen sa var han skulle vara sprang jag ditt. När jag kom ditt var jag där först av alla jag bara hallo... Sen ringde jag Lizzan jag bara ingen har kommit en men kom endå. Sen efter 5 min kom Felle och Lizzan. Då ställde vi oss och glode på Erics album haha:P

Jag: ja, köper skivan nu:)<3
Så gick jag och tog en skiva och skulle betala den men innan jag kom ditt frågade Lizzan hur mycke dom kostade för att det stog inte på dom hahha:) Men  jag hade ju inte tänk på det för att jag var bara tvungen och köpa hans album:)

Sen så gick vi ut i från affären jag bara men jag ville ha en planch. Lizzan gick fram och frågade och vi fick varsin planch av han som jag hade köpa albumet av. Sen gick vi och satte oss vid hemköp och började måla på bilder som skulle föreställa Eric saade<3 Felles bild liknade han med inte min så jag fick agro ut brott och sa att Felle skulle måla näsan hon bara okej så målade hon en näsa:P  Sen sa Lizel att hon ville gå och köpa Eric Saades album så vi gick till rocks och köpte den sen så fick hon en planch till jag bara vad är det för planch så vecklade Felle upp den jag bara Lizzab kan jag få den hon bara nej jag bara okej. Sen frågade hon om Felle och jag kunde få en med och det fick vi. Sen när vi gick ut i från affären så fick jag lycko ryss i hela kroppen och Felle bara vad är det med dig jag bara  jag 'är bara glad att jag ska få träffa Eric saade:)
Hon bara okej:) sen gick vi till hem köp och köpte Giffle bullar mums mums:), godis och en choklad ask  med hjärtan i till Eric sen gick vi till baka till åhlens och då hade det kommit jätte mycke folk.. hahha Felle och jag gick och satte oss på golvet för att bli klara med bilderna. Sen efter vi hade gjort de gick vi och ställde och i kön. en halv timma eller nåt sånt senar kom Eric och alla skreck. Sen var det bara och stå i den jätte långa kön när vi kom fram så var han hur gullig som helst men vakten sa att man inte fick ta bild med han blev jag jätte sur sen när vi hade gå ut i från  Eric. så såg vi folk som tog kort med han och jag blev skit sur så gick Lizzan och pratade med en vakt och han  visste inte sen gick vi till en annan vakt som Lizel pratade med när han hade pratat klart med han . Visste hon inte om vi fick sen gick jag och pratade med vakten han bara visst men ställ er i kön då så får ni fråga snällt om ni kan ta bilder med han. jag bara okej. När vi hade stått en halv timma i kön kom vi äntligen fram . Då sa en vakt har ni inte varit där inne en gång vi bara jo men vi vill ta kort med han . Men då får ni vänta på utsidan så lägga vi bara okej. Sen så ringde min pappa och sa att jag var tvungen att åka hem jag blev jätte ledsen för att jag villa verkligen ha en bild med eric<3. sen ringde Lizzan upp och  frågad min pappa men han sa nej igen och jag började gråtta enu mer Felle bara sluta gråtta jag börjar att gråtta då. Sen sa Lizzan och Felle till vakten att jag hade bråttom och att jag ville ta ett foto med Eric han bara ja men dom andra som inte har fot signerat en måste först. Sen efter en halv timma ringde pappa och sa att han hade åkte. Sen gick Felle  närmare Eric för att hon skulle säga att han hade ett gråttande fane men n'är dom skulle göra det sa vakten till mig att jag fick gå in jag blev jätte glad:) så frågade jag snällt om jag fick ta kort med han. Han bara själv klart och jag blev skit glad:) sen fiksade jag signering grejs till Neo och Alice men han trodde att jag sa Mio så det står Mio på Neos lapp:P haha men jajaj. Sen gav jag han bilden jag hade målat han bara har jag redan inte fot den bilden "han håller upp bilden " jag bara nej der är en annan bild han bara okej. Sen gav jag han bilden han bara varför är alla så bra på att måla jag som ville bli arsitäkt när jag var liten.

Sen sa jag hejdå så gick vi!!
  vi hade nämligen bråttom till våra transportmedel som skulle köra oss hem


det var allt.

kram fridah

~~Liseberg = Konsert! ~~

Tjoho! :P

I söndags så var jag på konsert! :D

Dagen började inte så jätte bra... missade bussen jag skulle ta in till göteborg :/
Så jag åkte en timma efter planerad... jag va lite orolig över om jag fick bra plats. För det började bli sent ... och över att jag åkte för första gången på spelning/konsert utan Frida eller Felicia!
Skulle möta upp Zahra, Khazeen och Alexandra där.
Runt ett tiden kom jag dit och jag fick plats på femte raden från scenen så det va ju rätt bra :)
Det va bänkar för er som undrar vad jag menar med rader :P)
Satt där själv till typ tio i två sen kom de andra .
Första "konserten" började och det va typ bröllop och det va typ glassgubben och gumman som gifte sig eller nåt.... Det va även artister där som uppträde och de här var det:




Charlie Caper, Amy Diamond, Nassim Al Fakir och Ulrik Munther!


Efter det "bröllopet" va så signerade de. Jag gick inte till signerignen direkt för det va skit många där!
Så jag väntade lite... snackade lite med Zahra, Khazeen och Alexandra :)
Sedan så köpte jag nåt att äta.

När det va ungefär en tio minuter kvar till Erik Grönwall skulle komma och signeringen av de andra va fortfarande i gång. Så jag bestämde mig att gå till signeringen skulle ju kanske hinna få en autograf. Går dit och så precis när jag kommer fram så säger vakterna :
- Nej nu måste vi sluta konserten börjar snart.

Och då gick Ulrik och de andra. Så jag ba jahaa.... gick tillbaka till de andra och satte mig .
Efter ungefär fem minuter eller nåt så började konserten!





Efter konserten va det signering!
Min lille bror hade gått precis innan konserten slutade till kön och fick bra plats. Så jag ställde mig hos honom. Efter typ tre minuter kom Khazeen och Alexandra gåendes mot mig och de tänkte ställa sig med oss men nej då då kommer det en vakt och säger :
- Nej här får ni inte stå. Ställ er längst bak.
Och vi ba hallå vi e med varandra men han bara föste bort de :/
Så de försvann och jag va kvar i kön min bror.
Kön gick framåt fort. Vet inte hur fort det gick men det va ovanligt fort i alla fall.
Kanske 15 minuter eller nåt.
Och så kommer vi fram till Erik :

E: Heej :)
L: Heej :)
*Erik skriver autograf och sen kollar upp mot mig*
L: Kan jag få ta kort med dig?
E: Visst :)
*Erik ställer sig upp och tar armen runt mig och min bror tar kort*
L: Tack! :)
E: tack själv :)
*skriver autograf till min bror* (mitt block jag hade med mig ligger på bordet)
L: Erik?
E: Aaa??
L: Kommer du ihåg mig från förra gången ... du vet när jag inte fick ta kort av vakten?
*Erik kollar upp på mig *
E: Ehh....Aaa! :)
Var va det någonstans?
L: Media Markt i högsbo :)
E: Aa just det :)
Hehe... men nu fick du kort :D
L: Mmm.. Tack! :)
E: :D
Oj då!
Glömde en sak....
*Erik tar upp mitt block och ritar ett hjärta*
E: sådär! :D
L: hehe tack :D
*Jag börjar dra mig ur kön*
E: Hejdå ha det bra så syns vi! :)
L: Mmm.. detsamma hejdå :)


När jag kom ut ur typ kön och signeringen så va jag helt borta!
Asso Erik Grönwall kommer ihåg mig! Från förra gången i högsbo! Asso kommer ihåg mig av alla andra fansen :)
Det e inte ofta sånt händer :)
Så efter åt va jag super glad! :D
Jag glömde fråga om en kram men det gjorde inget för jag va så glad och nöjd! :D
Efter så pratade jag lite med Zahra men sa sedan hejdå för jag skulle åka ...

Här är bilden på mig och Erik Grönwall :D
(Ignonera helst mitt fula smile)




/// Lizza

Tjoo ännu en gång

Heej alla glada bloggläsare! Imon så bär det av på spelning! ( Efter skolan såklart -.-' )
Ska åka o träffa Eric Saade med Frida och Lizel. Ska bli jättekul som alltid ;) Och med lite tur så kanske vi träffar på Lizels älskade, Man vet ju aldrig haha:)

Men annars så är allting bra med mig för er som vill veta. Är bara ASTRÖTT, Har haft en jobbig skoldag!!
Men jag överlever ( Hoppas jag )!!
Men jaja! Har inte så mycket mer att skriva om nu.. Bilderna kansk kommer upp imon på våran älskade Saade :P
( OH JUST DET JA! Jag kan berätta att man ska inte prata i telefonen med Frida om Erik Sade! ONT I ÖRONEN LITE DÅ OCH DÅ :P ) Hon gillar honom kan man säga !!

Men ha det JÄTTEBRA! Byebye! // Felle

Besviken, irriterad och sur

Jaa.... jag fick inte åka igår :/
Jag som ville så gärna åka igår .... :(
Och så nu har jag nästan sabbat mina chanser att få åka till liseberg imon och åka och träffa Saade på torsdag.
Hoppas jag inte har sabbat de helt! Vill så gärna åka! Skulle vara jätte kul !
Det enda jag kan göra nu e att hoppas på att jag får åka.
Stör mig!
Jag e 15 och jag får knappt åka till göteborg utan att det ska bli en uppståndelse och typ hela släkten ska veta vad jag ska göra.

Får la stå ut..

Jaa... vad ska jag mer skriva om...?
Jo! Att E.M.D. ska vara med på sommarkrysset idag kl. 20.00!
Ska bli super kul! Synd att man inte kan vara där och träffa de. Men jag e van att få vänta nu.
Men i alla fall de ska bli grymt skoj ! Har typ inte hört nåt om/av de på ett ganska bra tag nu. Så det ska bli kul hur de klarar av att vara program ledare ;)
Har några kompisar som ska dit hoppas de får det skoj i alla fall ;)

// Lizza


Kristihimmelsfärds! :D

Tjoho! :P

Lizzah här ..! Sorry för den dåliga uppdateringen.. Har verkligen inte haft tid. Men nu har jag ganska mkt tid över.. Har lov för tillfället! Härligt med lov. Och att sova ut på mornana. Typ i två veckors tid tillbaka eller lite mer har jag inte kunnat sova så bra. Dels för att jag har haft så mkt i skolan, konfan och konserter som jag har medverkat i. Verkligen inte kunnat sova så mkt. Vart väldigt trött men nu de här två dagarna så har jag kunnat sova ut riktigt länge och vart rätt så utvilad.
Kände att jag verkligen behövde det.

Nu till lite roligare saker!
Jag ska åka på spelningar ;)
Fast det e lite osäkert på vilka för jag måste välja mellan några :(
Antingen åka idag och träffa Andreas eller om jag ska träffa Erik Grönwall nu på söndag.
Hur ska jag göra? För jag vill så gärna åka på båda det skulle va grymt kul.
Fast det kommer bli pinsamt om jag åker idag och träffar Andreas igen efter bara lite mer en vecka.
Plus så kommer inte Felicia hänga med för hon e i Linköping. :(
Så det blir bara jag oh Frida.
Och sen så kommer Eric Saade till nordstan på torsdag och jag vill även åka och träffa han också!
Så jag har STORA PROBLEM! :O
(enligt mig)

Men nu måste jag dra... ska tjöta lite mer :P
Hoppas det går :(

// Lizzah

Här kommer några bilder!



Ola








Fler bilder kommer snart upp! Jag måste bara fixa dom andra bilderna ;)

Snart!

Hello alla ville bara säga att jag fixar bilderna nu! Snart så kommer dom upp på bloggen! :)<3

Sorry ;(

Tjoo alla! Felle här.. Nu så har det gått dåligt med bloggandet igen!! Sorry! Jag har inte haft någon tid till att blogga! Så nu har jag nog ganska mycket att skriva om..
Jag , Frida och Lizel träffade ju Ola! Det var jättekul, Och jag lovar att det snart kommer upp bilder från spelningen! och så har jag varit på konfafester och lite annat sånt småkul! 

 Snart så händer det grejerför min del iallafall.. Snart så ska jag vara med i lerums talangjakt och sjunga. ska se hur det kommer att gå! Jag känner på mig att det kommer att gå bra! Men jag måste dra nu! Jag är i linnköping just nu hos mina kusiner.. Så jag kommer att ha tillgång till datan i ett tag nu iallafall!
Ha det gött så hörs vi av imon! Då kommer jag med alla ola bilder <3
Kram!

Konfermation och födelsedags fest! :D

Tjabba! :P

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte haft tid!
Sen en vecka tillbaka och lite mer har jag haft fullt upp alla dagar!
Har vart på läger, pluggat, repat inför både konsert och konfermation och en massa annat!


Vi har inte bloggat än om Ola spelningen och jag vet inte om det kommer något inlägg men jag kan i alla fall att vi hade grymt skoj även om vi hade lite problem och det händer vissa saker men som sagt vi hade grymt skoj ;D

Just det idag så har jag konfermeras ! Sjukt kul :P
Så nu sitter jag hemma och väntar på allt folk som ska komma på festen!
Ohh.. just det jag fyllde år i onsdags! Jätte bra dag! Jag fick en röd moppe ;D
Såå nu har vi både födelsedags och konfa fest :P

Festen börja om ca 1 timma och tjugo minuter men som alltid kommer det folk innan och senare :P
Även Frida och Felle ska komma :D
Fast de e ju klart inte de enda :P

Och just det! Jag och Felle träffade Andreas Wijk i tisdag super skoj va det! :D
Skriver lite mer om det när jag hinner få se när :P

måste dra nu ha det!

// Lizza

hello:)

I dag är de en stor dag för Lizzah hon ska ta sin konfamation i dag XD Hon är redan där tror jag.....
Sen ska jag åka hem till henne för att fyrra hennes födelse dag:) och vara med kompisar:D
vi kommer säkert ha de skit skoj i dag....


I morgo ska jag vara med i en hund parad med min lille vovve XD det kommmer att bli grymt om han lyder mig då.
Men det tror jag nog att han kommer göra...

En bra nyhet ska träffa Eric Saade om 2 veckor:)

+ så ska jag prao i 2 veckor  så nu är det ingen skola på 2 veckor men måste dra nu herrå:)



// Fridah

RSS 2.0