OFÖRGLÖMLIG DAG! <3

En oförglömlig dag!
(Sorry har inte kunnat bloggat! skulle blogga igår men kunde inte tyvär... Har bloggat på min andra blogg som jag har bara med Fridah men nu ska jag blogga mer här!)

 Aja men nu till idag!

Idag har jag vart med de underbara Fridah och Felle! Plus fyra andra roliga ! (ni vet vilka ni e!)

Först på morgonen så skulle vi till Högsbo och träffa ROBIN BENGTSSON!
Det blev oroligt på morgonen hur vi skulle göra och så...
Jag blev jätte stressad och fick panik att vi inte skulle hinna! Men det löste sig.. Vi kom fram 45 min innan det börja... Vi trodde att vi skulle inte få så bra platser och trodde var ganska många där... Och när vi kommer fram till scenen får vi värsta chocken! Jag och Felle var de första på plats!! Hur mysko e inte det!? Haha vi börja undra var Frida var men hon kom sen efter nån kvart eller nåt... Vi börja undra var allt folket var..
När jag står där och raderar massa bilder och videor från andra spelningar och sånt.. för annars skulle jag inte få plats med något..Då säger jag till Felle :
- Jag skulle vilja ta kort med Robin...
Och när jag säger det så plötsligt så säger Felle:
- Men kolla!! Robin är där!
Jag kollar upp och får se Robin!
Jag får lite panik och säger till Felle att vi ska gå fram!
Felle säger först nej.. Men envis som jag e går jag fram och frågar om jag får ta kort me han ochhan säger visst!Jag kollar bak var Felle var för hon skulle ta kort och så får jag se att hon inte står där! Jag ba Felle kom hit!
Hon kommer och jag får kort me han! Han går till logen efter....

När klockan var typ kvart i då började några komma! När det var dags så¨var det typ bara 20-35 pers där ! Ganska lite jämtfört med vad det brukar vara när jag har gått innan på spelningar men det gjorde inget! för då kunde man få prata med Robin mer!

Spelninger börjar och Robin och en från hans band börjar sjunga.! De sjunger fyra låtar!
Jag tar massa kort och spelar in allt! Som vanligt altså! När de hade sjöngt så sa Fridah och Felle att vakterna hade pratat och pekat och skrattat lite åt mig när jag stod där... Kan förstå lite (A)
Hade två kameror i mina vardera händer.. Tog kort med den ena och filma med den andra så jag kan förstå lite i alla fall... Men vakterna mobbades! XD 
Efteråt var de signering..
När Robin satte sig så var det typ ingen som vågade gå upp XD
Till slut efter några få minuter gick några upp sen gick resten! Vi kom upp och vi var 6 pers som gick upp tillsammans... Först var min lille bror, sen var det Frida och hennes syster. Jag tog kort på Frida och Robin, efter Frida var det min och min lilla systers tur! Min lilla syster som e fem år var ganska blyg. Hon vågade inte visa sig... Gav pappret hon ville få signerat till han... Först frågade Robin om vad jag hette. Men jag sa det var till min lilla syster och försökte fösa fram henne ... (stod bakom min rygg)
men hon ville inte.. Då sa Robin:

- Kom igen gumman!
Men hon ville inte så struntade i det..
Jag gav han min singel och han frågade vad jag hette jag svarade... först skrev han de två första bokstäverna sen ett S sen så sa jag det är Z iställer för S så han ba skrev Z över S sen stavade jag resten av mitt namn...
Så det ser lite muppigt ut på singeln men det gör inget!
Jag frågade om jag får kort igen och jag fick det! Då ville min lilla syster vara med så hon fick också...
Sen var det Felles tur och samma där fråga namnet, bild och hejdå
Vi kollade sen nedanför scenen på bilderna och som vanligt blev inte Fridah nöjd så vi hade tänkt gå upp igen men så gick han ner för scenen och vi följde efter.. Vi stoppade han och frågade om kort och han sa visst!
Jag tog två kort på de! Första blundade Robin och andra bilden sneglade han xD
Haha aja men Fridah nöjde sig.. Det var tredje gången jag gick fram till han!
Vi gick sen ner där untanför kunde man få fika och korv med bröd. Så vi åt och så.. Vi höll utkik om Robin skulle komma men han kom inte så vi bestämde oss för gå in igen... Vi gick upp på andra våningen och kollade efter han men såg han inte ... Vi bestämde oss för att min syskon skulle få fiska i fiske dammen som fanns... De fiskade och så..Sen när de gjorde det så kollade jag bakom och vem e det jag får se!!??

Jo Robin Bengtsson! Jag säger till Felle att jag vill ha kram men hon säger nej ... du har redan gått fram tre gånger! Men så sa jag men jag vill ha en!
Så envis som man kan vara följer jag efter de och stoppar Robin...

- Robin! Kan jag få en kram ? säger jag
- Visst ! svarar Robin.
Kramas och vi säger hejdå!
Vi går åt olika håll och jag går därifrån lycklig! Sen så går jag snabbt tillbaka till Felle och mina syskon! Jag sa att vi skulle ner och kanske se när Robin åker!
Vi skyndar oss ner .... Frida står där nere med sin syster och jag säger att jag har fått kram och så blev hon lite ledsen och ville också ha en! Och vi ser Robin och hans kompis ! vi skyndar oss ut och försöker stoppa de men Fridah vågar inte riktigt och jag får knuffa henne. Robin och han går till deras bil packar in några saker och så får Robin syn på oss... Han ser att jag försöker få Fridah att gå till han och han stannar upp och väntar lite.
Men fridah vågar inte gå fram... Jag skulle just ropa på Robin och han sätter sig i bilen... 
Där missade du din chans Fridah! sa jag till henne!

De backar ut bilen och börja köra mot oss och plötsligt så gör de en hastig sväng åt höger och de är borta! Jag som hade kamran uppe fick ett kort på de sittandes i bilen! Haha xD

Nu vet jag hur den ser ut och registreringsskylten XD
Aja vi åkte sen hemåt och då får jag ett sms av Zahra och hon undrar om vi ska till nordstan och träffa de tre finalisterna i idol!  Jag hade inte tänkt att göra det men så säger Felle att vi kanske kan göra det  ...
Det blir prat och vi försöker övertala våra föräldrar och tillslut får vi det!
Vi åker till nordstan som var en liten bort... Vi ringer Fridah och vi frågar om hon kan komma och klart så kommer hon! Vi messar Zahra och säger att vi ska dit och frågar om hon ska!
När vi kom fram till nordstan var klockan typ vid ett och det skulle inte börja förrän klockan sex... Jag och Felle gick runt och kollade i affärer och sånt... Sen sätter vi oss vid scenen!

Vi väntar där hela fyra och en halvtimme! Men tiden gick fort och vi hade kul där!
Zahra och de kom inte förän vid kvart över fyra... Jag och Felle gick och åt och sen när klockan var typ tjugo i så kom det en som hette Lotta och började prata.. De skulle filma ett inslag till pogrammet och vi fick skrika och sånt! Det var jätte kul! Så nu kommer jag och mina kompisar vara med på tv!! Haha måste kolla XD

Aja sen blev klockan sex och det var dags!! Calle var först ut! Han sjöng I walking to Memphis!
Sen var det Eriks tur han sjöng Eighteen and Life!
Sist men inte minst kom Tove och hon sjöng Hot'n Cold.
Jag stod som vanligt med två kameror i handen ! Fast bilderna blev inte så bra för mina föräldrars kamera muppade sig! Så typ alla bilder blev suddiga! Hoppas Zahra, Felle och Fridah har några bilder!
Aja.. efteråt var det signering men jag fick inte gå för min mamma... Vi tog bussen hem !

Haha på bussen hade jag och Felle sjukt kul! Haha vi skrattade så mkt! Vi var så trötta! Haha det roliga var att min konfaledare kom på bussen och Felle bah :O kolla !
Jag kollade upp och fattade typ inget! Sen vem jag såg vem det var så började vi skratta !
Han hade inte märkt oss än så vi satt där och skratta sen kollade vi på han igen och han märkte han oss vinkade med värsta smilet och jag vet inte vad! Och då kunde vi inte sluta! Vi skratta hur mkt som helst!

Och det dumma var att han hoppade av nästa hållplats som var bara ungefär 60 meter från där han gick på!
Haha XD slö eller vad?

haha hela bussresan satt vi och skratta! Sen var det dags för Felle att hoppa av och vi sa hejdå och jag skulle åka en kvart till med min mamma....
Sen efter tjugo minuter var vi hemma och så nu har jag laddat upp bilder, kollat runt på hemsidor och håller på bloggar!

Låter det som vi har haft kul!?`Haha XD
Vi hade SJUKT SKOJ! Måste göra om det någon gång! Det här var typ den bästa spelningen någonsin!
OCH SOM PLUS I KANTEN FICK JAG E.M.D.'S JULSKIVA! :D
Ska nu sova så vi hörs la imon! om jag hinner blogga! Aja hejdå ha det gött!

Kram Lizzah!


Hejj Alla!!

Hej alla! Detta är mitt första inlägg O.O Fast den enda andledningen till att jag lägger in ett inlägg just nu är för att lizzan sa åt mig att gö det :P så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. typ.. E.M.D ÄGER! ( Fast Erik äger mest xD enligt mig! )

RSS 2.0